Followers

Tuesday, March 15, 2011

♥its a beautiful life♥


SALAM.
kali ni entry berbaur kegembiraan. cewahh. seronok menjalankan aktiviti PBS di sekitar bangi. lot of thanks to my beloved classmates, cekgu nur wahidah azzahra' and her family yg bg tumpang rumah kt aku sepanjang berPBS kat sana. terharu ngan layanan yg diberikan. time kaseh jugak bwk aku g jalan2 kat kl. tak lupe gak kepada kwn baek wahidah, iaitu pah yg bwk jalan2 g pasar malam n sekitar putrajaya. i like. =)

ngan cekgu wahidah


nampak mcm boring kt sekolah tuh, tapi TIDAK sebenarnye. sebab jumpe geng2 yg 1 kepale.walaupon tak banyak masuk kelas, tapi tetap enjoy. enjoy sebab dapat makan dalam library.hahaha.keje makan jerk, mcm mane tak kembang semangkuk.thanks gak to kak odi a.k.a ustazah yg sempoi, kak peakok dan kak bum yg comelllll.kenangan kt puchong sgt best.mcm2 berlaku. best jd samseng jalan raya.haha.

ngan kak peakok yg comel


ni la kak odi. tiz zaqiyah versi IPG Kampus Islam


oh ye, thanks gak kepada2 blogger2 n kwn2 facebook yg jumpe saya. terharu.mase kt kl central, jumpe cekgu is, my blogger fren, afif, my facebook fren. kat pasar malam lak.jumpe incik playar hidup kwn facebook gak.kelakar la.btw, nice meeting uolls.

ok beralih ke shah alam pulak.time kaseh kpd ayah yg sanggup masuk keje lewat sebab nak hantar aku g shah alam dulu. tak lupe gak kepada leha n fadhee yg jd peneman setia sepanjang di shah alam. yup, mereka adalah sahabat sejati.susah n senang bersama aku. walapon nampak mcm rushing.yelah nak pergi sana sini dalam mase yg singkat, tapi alhamdulillah lah, sume dapat berjalan ngan lancar la walaupun ade beberapa perubahan besar yg kene buat!!!! haah, aku akui memang silap aku sebab tak gtau kepada org2 yg sepatotnye join g zoo, tapi aku tak bgtau. sorry frens, ade beberape sebab yg membuatkan aku buat mcm tuh. sorry again. aku tak berniat nak buang sape2 or kecikkan hati sape2.besela manusia, mesti ade buat silap kan. tapi aku harap korang yg terasa or terkilan tuh faham situasi aku.even aku tak bgtau korang situasi yg sebenar, harap korang fhm la.

bestfriend forever


with sweety solehah


my dearest fadheenda

with the hot guy, mr ayie


wanita wanita gojes



chantek kaki


tak lupe gak kepada mr ayie yg HENSEM. hahaha. thanks sebab jd driver pada hari sabtu tuh.serius hari sabtu tu hari rushing.sebab tu aku tak ajak org len join.sebab nnti korang akan rese kerushingannye! kesian kt fadhee yg tak larat berjalan, leha yg pening kepala, ayie yg kelaparan di zoo. tapi sume excited.thanks kepada mereka yg jd tourist guide untuk pelancong antaravangsa mcm aku nih =p! nanti bile bile kite makan lagi kt kg baru okeyh!

oke,malam sabtu, maseng2 ade date. leha ngan abam palapisnye, aku ngan shaz ngan fadhee.siyesly, fadhee, memang kwn yg baek. die seorang peneman setia. mcm leha gak. untung dapat kwn mcm fadhee.bukan mcm ajrang!!!! mlm tu date kt kfc jerk.topik mlm tu adalah suju. oh well. kami peminat setia artis korea. jeles bile shaz cite die g konsert suju sabtu ni.memang aku jeles. 500 harge tiket. mak oii.siang malam aku tido tak lena kenang duet terbang gitu je.walaupon ni first time jumpe shaz, memang best! die pun gile gile mcm aku gak. banyak aku sedut cite cite korea dr die.syg lah kt shaz.siap dapat coklat lagi.memang kakak yg baek. ;-)

solehah & hilmi


cube tengok akak belakang tu sebok nak berkawad dlm kfc!


with shazwina suhaila



ok ari last kt shah alam.teman fadhee shopping baju kelawar kt kabut.aku shopping makanan.pastu wat photoshoot kt gaydamn! hahaha. aku suke. dekat sejam lebih gak la kt kawasan hot tuh.ramai yg wat photoshoot kt situ.sat sat atas rumput.sat sat belakang pokok.alahai mcm2 lah.tapi enjoy lah wat photoshoot kt situ. wat mcm tasek kiteorg kt situ. posing bagai bagai.tak kuasa mak!! i leb biu olls! thanks!

gojes gojes


i'm too short & so chubby


ok, sebagai penutup, nak wish happy besday to my old friend, khairullah. may this year bring with it all the success and fulfillment your heart desires. you'll always be forever young!!

the besday boy,dr khai

4 comments:

fadhee said...

suka post ang kali ni!!!!!!!!!!!! nak loike 1000000 kali =)

~miss nusafara~ said...

like la banyak banyak!!! hihihihihihi
;-)

ShUhaDaH said...

cupcake tu comey r .. nyum ~

~miss nusafara~ said...

bukan cupcake yunk. coklat. coklat tu handmade tau....