Followers

Thursday, June 4, 2009

my dreams....

mlm ni nk bebel pasal angan2....bukan ape..ari tu ade sembang ngan alif pasal angan2..heee....dye tanyer aku...ape lg aku merepek la....sebenarnyer byk angan2 aku...meh aku cite satu2 meh...ok...mule aku teringin nak ade ldg epal sendiri kt oversea....yg bestnyer kan...sume jenis apel ade...tp yg plg spesyel kan...ade satu epal ni namenyer nyer ellipel....haaa...apel ni magik...warne dye akan berubah ikut musim...tp bile musim luruh jerk....ellipel akan tukar kale purple...hihihihihhi...aku bygkan aku kutip epal ngan prince charming aku....hihihihi...dye bwak bakul...aku petik epal tuh..heee...mesti sweet kan?...pastu aku ade gak berangan nak masuk program realiti kt tb..hak3...konon2 aku juara realiti la..mase tu aku femes giler....kire sume award aku yg dpt la...sume org jeles ngan aku...hak3..even raihana bongek tu pown kalah ngan aku...hak3...betapa tingginyer tahap glemer aku mase tuh...sume org nak kt aku..wawawawa...mesti syok giler!!!...bru jd femes da dpt gelaran tun..hahahaha..tun sri ellina..hahahhaha....mase wartawan melodi kt tb3 sape tuh...ala si mechelle pown asyik temubual aku jerk..hak3....hurmm...aku teringin gak nak jd miss world or miss universe.....bukan ape....suke sgt tgk program tuh.....aku bygkan aku la wanita tercantik mase tuh..hihihihhi...pastu ade gak aku berangan dalam fairy tale..nak jd cinderella la...rapunzel la...snow white la...haish mcm2...ade lg nih...aku nak jd pm...alif kate mustahil!!!ape lak??hey jgn pandang rendah kt pompuan yerk...tgk la...kalo la aku jd pm nanti...haaa...siap...sume pompuan yg gediks2...aku singkirkan...terutama pompuan yg bajet cantik...yg x sedar diri...yg gatal merla...yg suke rampas hak org...haaaa...siap ko..aku nak wajibkan sume pompuan muslim pakai tudung...ape laaa...baru manisss pakai tudung...aku x kate x pakai tudung x lawa...lawa...tp x salahkan kalo kite pakai...at least leh kurangkan dosa sikit...tp kene ikhlas la beb nak pakai tudung...jgn nak pakai sebab nak lawa atau nak tunjuk baik jerk..hurm..aku dulu pown bukan la baik sgt...cume skang...aku berazam nak kekalkan pakai tudung....heeee...tu fokus utama aku la kalo dpt jd pm...hak3..bukan aper....kalo kite nak pimpin org tuh...biarla kite tunjuk contoh yg terbaik...heeee....aku pernah berangan2 nak jd tkoh kasot ..ala mcm jimmy choo tuh...biar sume org tau...aku nak sume org pakai kasot cap aku..hak3...bangge sikit....kalo ckp pasal dreams ni memang x hbs2...makin byk aku merapu kang....tp yg pasti aku impikan aku berjaya pada masa akan dtg...aku dpt bahagiakan famly aku...n aku dpt jumpe mr.right aku..ngeh3....insyaallah....

4 comments:

~AkU & DiA~ said...

Ap kt jd pm nant benteras org yg couple,xd la org nk buang byi..kan2?hahaha

~miss nusafara~ said...

hurmmm...couple??bgus gak idea tuh...kire program kawin awal la ni??hahahaha...xde org buang bayi...hek3...

~AkU & DiA~ said...

kih2
btul2....kempen kawin awal..baru best..heeee

~miss nusafara~ said...

nak kawin jgn lupe ajak aku skali..hak3....