Followers

Thursday, February 17, 2011

oit, jaga mulut leh tak?

entry ini khas untuk lady yg baru mendapat gelaran AYAM.

"sebelum ko kutuk kutuk orang, ko ngata orang, ko rendahkan orang, ko kate orang x cantek, pakai baju jarang,OR whatever, ko kene pastikan ko perfect dulu oke, bukan ape, ko bajet bagus sangat, tapi perangai ko membuatkan orang ramai bengang ngan ko, cume ko je yg maseh pure pure tak tau. halamak, payah la cmni.sudah sudah la jadi PLASTIK , wahai AYAM oiii.. rimas aku diwatnye. tolongla jgn sebuk jaga tepi kain org, sedangkan tepi kain ko tu da koyak rabak.ko pertikai ye henpon yg org beli? eh nape ko cakap ramai skang blogger baru xde kualiti? ko punye blog tu berkualiti ke?? (aku cek follower ko xlah seramai blogger femes yg laen, ke ko perasan? takpe, aku paham, ko ayam belanda paling hot kt ****** nih.thats why ko WAJIB kutuk org len.ko ade lah rujukan terbaek setakat ni.)eh nape ko ckp baju org len jarang sedangkan baju ko lagi jarang. nampak segala aset lah. gunung lipatan mude ade, ketulan ketulan lemak ayam ade.dari atas sampai bawah. haa? tu yg berlilit kat kepala ko tuh? x jarang? ishh, ko ni kan. x cermin diri langsung!frankly speaking, aku x berminat nak dgr sume perahan idea yg kononnye bernas dan totally betol dr mulut ko. nyampah seyh.sorry to say chicky lady, i love an ugly duck more than you !

2 comments:

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

huyooooooooooooooo~~
RISSSSSSSSSS!

~miss nusafara~ said...

rissssss..hahahaha...ell pon nak howt gawkkk..(gelinye la tapi huruf w) haha