Followers

Wednesday, March 3, 2010

aku tau ramai yg tak tau.

salam.

hari ini.malam ini.aku rase lega sgt.sebab akhirnya aku sudah bersedia berkongsi cerita ngan mereka.aku tau ramai yg tak tau pasal ni. sebab tu la aku buat buat donnoe jerk.aku malas nak bukak cite.bg aku yg lepas tu lepas la. tapi aku tau.aku da kecikkan hati ko fadhee.maaf la kawan.aku bukan tak nak cite kt ko hari tuh.aku tak nak date kite rosak gara gara cite busuk tuh.lagipon aku belum sempat cite satu pun kt hazi.nanti kang terpinga pinga kawan tuh. aku lagi la serba salah sebab tak sempat nak cite langsung kt die.nani lagi la.tgk la cuti bulan 5 ni.aku bukak cite hbs2 ek.nnti korang nilai la mcm mane cite yg sgt hbt tuh. aku pun tak tau mcm mane aku leh terlibat sebagai heroin kedua dalam cerita tuh. (bukan bukan,aku heroin pertama sebab aku menjadi fokus dalam cite nih.aku dipersalahkan.highlight dlm cite ni adalah aku.kalo difilemkan mesti aku yg menang award.maklumlah watak utama.ingat senang nak bawak watak ni. watak di mana aku diperbodohkan oleh seorang yg "terlalu baik sifatnya")

nanti da tibe mase.korang akan tau jugak.jgn risau.aku tak kan nyorok dr korang.korang kan kwn baik aku. betol ckp ko fadhee. ape gunenye kalo ade kawan kalo ade masalah tak nak dikongsi.cume hari tuh time tak kene la syg. bukan ko je.ramai yg sedang bz.sebab tu la aku malas nak kaco korang. tak ape.jangan risau.aku ok dah. terima kaseh gak kt sorang tuh.hehe.at least die da tenang kan hati aku sikit.sampai skang aku maseh ingat jasa baik die kt aku.aku tak kan lupe. (tak sia sia mlm ni weyh ...tersenyum sorang sorang)

dah la. tak nak ckp lebih lebih.aku nak rest.

6 comments:

fadhee said...

it's ok lin....aku tau bkn niat ang nk rhsiakan dari aku....bnda snsitif mcm ni aku tau perlukan masa nk dilupakan n perlukan kekuatan nk cita kat org......kang nangis lak ang kat CS tu kan.....dahla xyah fikir lg hal ni.....dun wori be happy my girl :)

~miss nusafara~ said...

hahahaa.x dpt bygkan aku nanges guling guling kt cs...hahaha...fadhee dgr ayat kejam aku nih "alhamdulillah.forget him completely in progress..hahaha!"

thanks my dear sebab fhm aku...

fadhee said...

hurm x kejamla ayat tu.....mmg sepatutnya pun.........biar totally forgot....bkn in progress je :)

~miss nusafara~ said...

ye ye...dah 90% dah ni...lagi cikit je nak 100%...doakan aku...hihihihihi.pasni nak cari doktor ke.arkitek ke.kah3

fadhee said...

haha........cari chef la weh....lpas kawin nnt kita xyah masak dah...hehe

~miss nusafara~ said...

chef?? boleh gak.balik keje terus jadi puteri raja.hahaahahaha. eh cari businessman la...hahahaha.