Followers

Monday, May 24, 2010

kawen (gedik punye post)

salam.

sebelum tu aku nak ckp.aku memang suke barangan.bile da stat berangan mule lah.mcm mcm aku pk.ok cite nye cm ni.aku dapat kad jemputan kawen kakak senior aku.terharu.siap taip nama lg tau...so cweet lah..VVIP gituh..mcm bese lah.bile da dpt kad.aku belek belek la.tertera nama pasangan. haishhh..bile lak time aku nih.(mule la tuh).da la kad kawen kale purple.ish.my pavvi kale tuh.tapi aku tak nak buat kale purple.sebab aku da plan nak buat kale yg aku tak suke lak.(mesti cantek kalo dpt combine kan 2 kale tu kan? jenguk siling).


(mase untuk berangan)
dapat bygkan mase tu mesti bz.bz giler.mcm mcm hal nak uruskan.hik3.sebuk ngan tempah baju la.pelamin la.design brg hantaran lg.nak urus dewan lagi.kad jemputan lagi.kursus kawen lagi.haish.banyak bende tuh. duet pon byk pakai tuh.(so kene kumpul duet dr skang).

haa.tu bile aku da mule berangan. mcm mcm da terbayang nih. haha.tingin nak tempah gown mcm cite the witch tuh.so comel.pastu duk berangan radzuan radziwill yg buatkan bju tuh.glemer mak!!!!

tibe tibe kan. tangan gatai bukak fb abg dekstop.haish.bile tgk pic yg tuh.tingat balek kenangan dolo dolo. ayyoo..hilang sume ape yg aku berangan td.nak taip pe nih?taip pasal dolo dolo lah. pic anda ngan kawan anda. dolo kwn anda tuh tak de lah hensem sangat. tapi ntah macam mane tangan aku gatai gak bukak fb kawan anda tuh.lama tak jenguk.

eh!! cmne mamat ni leh hensem?? betoi ke? ke aku silap org nih?
tapi betol.da mcm mamat korea la.halamak!!!kalah abg dekstop haa.aku tak tipu.yg ni betul betul smart.haish.(penyakit gatal datang dah.)eh.lama pulak tgk pic tu td.eh.sudah sudah le.awak tu budak lagi cik ellina oi.

ok ok. aku stop.tp nak cite lagi.pasai kawen gak.tp sembang ngan roomate.roomate kate tak lama lagi dapat la makan nasi minyak.ntah sape punye nasi minyak pun ku tatau haa.kalo nasi minyak die sungguh aku percaya. tadaaa~~

p/s : pelamin dihiasi tulip biru.tpi mcm mane ngan epal kale purple?

4 comments:

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

klau epal kaler peple tuh p bli kt kdai bunga dpan sunway nuh~~hahahaha oit brangan ek...kursus kawen aritu xmo p...tgok da serabot time2 nk kawen baru nk p kursus..hahahhahahaha

~miss nusafara~ said...

ape depan sunway ni?? hahaha
bukan xmo p.kan ell da kate..bong reject ell..hahaha..

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

ala kn aritu ada nmpak epal kaler peple..hahahahahaah...nape bong reject ell neh??ape kurangnye ell d mata bong??hhahahah tu la xmau tackle dia msa BIG aritu..hahhaha

~miss nusafara~ said...

ain...ntahla..ell sedih sampai skang..sampai hati bong...penat ell colek colek bg santek..untuk bong..hahahahaha...tp bong reject gak...huwaaaa~