Followers

Saturday, April 24, 2010

jaat ea?

salam.
jumpe lagi.heee.hari ni aku nk talk2 cikit pasai semalam.pasai pa cek?
ni haa.pasai semalam aku da terlepas ckp.men sedap je ngadu kt Dan.konon2 luahan hati sang kekaseh la ea. ha3.ku bukan pe.terasa mlm semalam lancang je mulut.eh bukan mulut ah.cepat je jari nak taip pasal tu.nak ngadu kt penyelamat manusia, beliau tak on9.bz ok.die bz.(aku x bz ke?..haishh aku bz facebooking ah.tlg la paham) so kecimpulannya. Dan la tmpt aku sembang sok sek sok sek.

ku tatau nak ckp cmne.tp seriusly, ku ckp jujur ea. ku terasa gak selama ni pe yg ko perli tu weyh.memang ah ku buat buat tak endah.tp kekadang pe yg ko ckp tu ku terasa gak beb. ko suke ngat compare compare ku ngan org len (terutamanya gurl yg gediks) buweekk !!! ade aku kesah.

so ? sotong ? so skang ko lak terima padahnya. aku tatau la sama ada ko betul2 terasa OR ko terasa sebab len..(tahap jeles yg auwww rasanya) meow~~~~kalo ko betul terasa bgus la sesangat.sebab at least ko tau yg ko punye taste ke ape ke... tak la sesempurna or sesedap di mata org len ok.hik3. (nape ellina jaat sgt? ) maap la.law lu tak suke beb. sesekali wat ko terasa lak. tapi ade ayat aku yg pedas..harap2 ko tak amik kesah. aku berani ckp cenggitu sebab aku da kaji.lagi 1 kan, penyelamat manusia pon de ckp cm tu. suh aku nilai betol2.so aku teliti ah.ku kaji betoi betoi. susah nak pegang gelaran tu. hanya orang yg betoi betoi layak je aku leh gelarkan sebagai dot dot dot....

mate aku maseh sepet sebelah lagi..hmm..aku tak berani lagi nak say maap kt ko secara talk to talk.haha..kejam kan? aku belum bersedia dan sedang bg masa kt ko sebenawnye. da la.malas nak bebel panjang2 pasal ni. tak masok dlm ekjem pon...meowwwww~~~

p/s : sy da cube clash ngan bantal bucuk saya , tapi apa kan daya.. chenta kami maseh utuh..grrr~