Followers

Thursday, December 2, 2010

family vacation . . .

salam.
hai, hari ni baru tergerak nak taip kat sini.ini sume gara gara nak g bercuti la..hishhh..tak sabar nak g travel..da 2 minggu cuti kebosanan..sampai p tgk harry potter banyak kali.p tesco rumah hari hari.sewel pa..duet tetap kuar mcm air.laju laju...laju dan laju....

ok.kite tinggalkan kebosanan.at least cuti yg bosan ni..takde lah setanding bosan kt IPGKTB tuh.muaahahaha!! ayat kejam.kutuk kampus sendiri.naseb lah.

ok.next week.ade family vacation.tak sabar rasenye. ini sume plan mama. die yg aturkan.woahh..she is big boss! family laen pon akan join gak. nampaknye angan angan fatin(my sis) akan jd kenyataan tak lama lagi.ronda ronda tempat org pakai sweater tebai2.mulot berasap bile cakap..hikhikhik...

aku excited.barang da packing da weyh.bukan ape.aku da beli siap siap mase kuar elaun hari tuh. jd takde lah nak sebuk cari itu ini kat kedai.tapi disebabkan mama nak belikan lagi sweater..den ok je.no hal lah ! brg lain rasenye sume da siap.sweater, mafla, bonnet, stokin, carung tangan, dan kasut..ye rasenye aku kene beli kasut len nnti.cuaca kt sana sejuk ! ayah siap pesan, jgn lupe bawak losyen kulit g sana ! memang! dulu mase kt canada, org yg paling teruk kene gatal2...ayah lah sape lagi..tak tahan sejuk..pakai baju 3lapis..nak mandi..kene pakai air panas ....aku pun da set..bwk baju panjang ...sebab 1 famili jenis tak tahan sejuk. ahaksss..

tapi vacation ni without wabbits .. mcm sedih je nak tinggalkan wabbits..yuyun da semakin temowk.dong hey pun tak sanggup nak tinggalkan.alahai...tapi nak bawak..tu tmpt sejuk oi.kang tak pasal pasal wabbits tu saket..

ok.stop mengomel here.den tak sabar nak p travel. tehee !

2 comments:

iszieylyanziy said...

wah,....vacation..
bestnye!!!enjoy ur holiday k :)

~miss nusafara~ said...

tq cikgu is..heee =)