Followers

Wednesday, January 20, 2010

kisah budak ponteng kelas pd hari ni...khamis(21 januari 2010)

 

 mase ni bru 6 bulan..tp badan..masyaallah...mcm giant

   




 mase aku da 2 thun...duk kt kl..

haaa..ni yg x boleh blah ni...zaman sekolah rendah da bermula..aku xde pic masa zaman tadika..sebab aku tadika bersepah-sepah sebelum berpindah ke sana ke mari...mase pertengahan sekolah tadika...g canada....ayah ade kursus lame..tu yg stop kejap sek tadika..balik2 pindah utara...pastu masuk sek belakang umah...kt situ aku x fhm ape2..sebab gune bahasa loghat utara..aku just g sekolah untuk makan je..hahaha...oh pic ni mase darjah 6..aku bukan femes sgt pon mase sek2 ni...tu gmbr ngan kwn baik aku..dr kecik sampai la skang...mase ni kiteorg jd pengawas...syok!!duk tarik basikal org terutama basikal ucop!!!

haaa..yg ni lak..mase kt ibrahim school...aku x masuk sekolah asrama..walaupon dpt...xpe laa..terima kasih je la ek..aku x berminat...sebab kwn2 baik aku yg dpt pon x nak g...hahaha...masing2 nak sekolah kt sini je...kt sini banyak pengalaman aku..seronok walaupun hidup mcm neraka kt sini...pic kt atas tu..tu la kwn perempuan yg baik ngan aku...aku memang dr dulu laa...x ramai kwn pompuan..kalo kwn pon...muke yg same...ntah..da terbese..tp sampai skang mereka menjadi kwn paling baik bg aku...eyh ni pic mase last day kt sek tu..hbs je spm...terus urus hal buku tekss...ni geng2 aku la..aku presiden spbt tau...dan juga presiden puteri islam selama 2 thun berturut2....hmmm..mcm2 cerita....(mase form2-3..aku jd pengawas kt sekolah ni..tp bile naik f4,aku letak jawatan sebab...aku x puas hati ngan..bla...bla...blaaa...)


pas je spm...aku sambung blaja...mule p kolej uia...pastu x sedap hati..nak blah pulak...dpt tesl kt unisel...mcm nak pergi...aku dpt bygkan kalo aku g unisel..mesti leh satu geng ngan afiq..tp die jd junior aku la...tp pada mase yg same...aku dpt uitm lak..kos akaun...selama 2 minggu terseksa kt kuis baru aku blah...naseb bek dpt ipg..huh legaa..kos yg aku minat lak tuh...pagi2 lagi kul 8 g on9..pastu terus x g kelasss...balik teruss..dahsyat giler...cian kt laili..ko tinggal sorang2 kt sane...sebelum aku ditinggalkan sorang2 sebab ko nak bercuti kt jerman, better aku blah dulu...hahaha...sama adill....then...sayonara kuis...ni pic skema yg diaplikasikan dlm kat student ipg...nak pinjam buku senang...

ni la kehidupan aku kt ipg...teacher`s life...seronok!!classmates yg otai2...masing2 berani wat perangai..haha..bab ponteng kelas memang no satu..cm skang ni..aku duk berblogging dlm bilik...hahaha..x g kelas pon...lec xde...so hari ni cuti umum bg kelas ks2!!!jgn lupe makan weyh..buat jahat buat gak....jgn takot kuar nak pergi beli makanan..hahahaha!!!

adakah aku telah berubah?ade org kate aku dah berubah...tp ade org kate aku x berubah...ntahla..bg aku setiap manusia akan terlibat ngan perubahan...dan perlukan perubahan..lets think bout it!!!

4 comments:

wahida said...

yeyeyy~ Ell buat layout baru (apekah??)
harhar
yeah, KS2 jd budak jahat hr ni XD
asyik jd skema je.. hahaa

p/s: muka ko dr kecik smpai le ke beso sama je XD

~miss nusafara~ said...

hahahaha...apekah???
sengal la tuh...
memang r..sedap giler tidoo...kalo hari2 mcm ni best beb...hahaha

apekah benar??hahaha

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

"sebenarnya ain berasa sangat sangsi apabila tidak ke kelas pada hari yang dimaksudkan itu...hati ini terasa berat sekali nampaknya....badanku ada di atas katil walhal hatiku di kelas"..huhu
;PPPPPP
hahahaha...

p/s :btui r ell muka dari kcik smpai besa sma r...xde prubahan..hehehehe

~miss nusafara~ said...

hahahaha..len kali kite wat jahat g nak!!!!nak sgt!!!kakakaa