Followers

Monday, June 7, 2010

bored entry

salam.
seriusly aku boring cuti ni walaupon ade aktiviti.hai.sungguh pelik.time cuti boring.time blaja boring.makan tak boring kot.sebenarnye manyak bende nak cite kt sini.tp line kt sini sgt "menggembirakan".

nak kate johor city ni ulu tak kot. every semester break aku balek ok je on9 kt umah nih. serius hari ni aku penat turun naek tangga kt umah nih.selalu ok je on9 kt bilik atas.ni kene turun bawah lak.ish.ni yg hangin nih.owh hujan lebat.takpe.takpe.kalo tak ok gak aku panjat kt atas bumbung nanti haa.

disebabkan cuaca yg sejuk.bertambah lagi dengan bilik yg memang sengaja disejukbekukan oleh incik ekon. aku wat keputusan stay kt sini je.(pebende aku merapu ni.buhsan doe).on9 pesbuk,sungguh bosan.bukak blog.ade la gak bende nak baca,tgk muvie.rasenye da habes.driving.tiap tiap hari kot.

ahaa..tumpang makan maggi ngan adik pun sudah. pagi pagi da teman puan mama g cari gule kt pasar sana sini.cume 7 jemputan kawen je belum g lagi.ape lagi ek?

2 comments:

hans said...

hahaha
aku plak tak bosan dgn cuti nih langsung

~miss nusafara~ said...

hahaha~