Followers

Tuesday, June 29, 2010

budak baek.

salam.
hari ni baru aku leh on9.tu pon dapat bukak blog je..huwaaaa sedih..ramai yg tanye nape aku tak on9..aku jawab :saje jee...line slow laa...padahal bukan ...internet aku da salah setting..nyesal lak bawak p1 wimax ni...tak membantu langsung...jd da 2 hari aku tak on9 pesbuk secara face to face.faham kan? aku terpakse gune alternatif laen iaitu dgn menggunakan henpon sakti aku tu untuk on pesbuk..sungguh seronok..tapi kalo lama lama cm ni ...habes lew aku..nak buat keje pon tak buleyh...nak cari maklumat lagi...down semangat i tau..(alasan ke?)....jd kesimpulan nye...aku terpakse suh adik aku post balek berukband aku tu...urgent!!! sgt penting....setakat ni boleh sabar lagi la...tp weekend ni gua nak balek beb .kalo balek boleh on9 kt rumah...heeee..tapi ni bukan alasan utama sebab aku nak balek..padahal belum seminggu pun kt kampus ni...tapi aku ada hal penting...urusan paduka baginda...selagi hal baju kerawang kerawang tu tak settle selagi tu la aku serabut..bukan aku je..mak aku tu haa yg bertambah serabut.bukan je aku ngan mak aku, si ida hep ngan ain pong terlibat sama dalam menjayakan drama sebabak ini.penat da "shooting" mase cuti.kalo ikutkan hati tamau aku balek minggu ni...tapi next week aku ade program anak angkat..jd aku balek minggu ni...saje aku nak libatkan diri sem ni..biar aktif sikit.kalo tak selama ni duk jd ikan dugong je..haa sem ni nak aktif sikit lah..kononnye nak bersukan...takpe takpe..kite tgk nnti...bak kate nizam, "nanti ang tak kenal aku, aku tak kenal ang sebab sama sama da slim..hahahaha"

ok lah.tu je kot aku nak membebel.puas aku cube betolkan internet setting aku tuh...tak ok gak.lantak lah.aku nak layan movie lak...kalo aku rajen dtg bilik jay nak on9...aku akan update blog nih...naseb bek jay baek kasi aku on9 kt lappy die...

p/s : aku minat kat rain!!!!

3 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

mmg x best x dpt on9 kan kan ;)

insanbiase~ said...

sian ko erk..hahahah..mggu dpn aku anta la balek broadband ea..jgn nanges~

~miss nusafara~ said...

cerry : haah...rase mcm dunie gelap gelita laaa...hahaha

leen : hey, i want my berukband back nextweek