Followers

Wednesday, June 23, 2010

cik shira, sile alert...hik3.(SILE ALERT YE.MAYBE ANDA DI TAGGED)


rasenye ni kali ke2 aku di tag..mule org suh amik award..aku buat derk je..yela tapaham.aku biarkan je lah..hahaha.kali ni aku kene tag lagi..

ok.aku try jawab.cik shira yg tag aku kt blog die.aku cube ni jawab sebaik mungkin.haha

1.gambar beg yg korang selalu bawak..sertakan jenama, kegunaan & riwayat beg tersebut:


ni haaa pic beg yg aku selalu pakai...

jenama : playez international.ntah jenama ape,aku men beli.sebab aku berkenan.aku tak kesah la..

kegunaan
bwk p kuliah ni..balek kampong...(beg ini menjadi pilihan utama bile aku g buat kajian luar kampus every sem ...erghh~ )

riwayat
aku beli taon lepas (disember 2009).selepas berlakunye peristiwa ragut di steseb bas.sape kene ragut? aku lah. ade org tolak aku mase aku nak turun bas.mase tu aku balek dari kampus.nak cuti sem.dlm hujan.da la lambat lak tuh.bengang sgt mase tuh.tgk tgk zip da terbukak separuh.konpem purse aku hilang, segala dokumen penting lesap sekelip mata. dapat gak la berasa jd minah ***** jap. (rase bengang bile jd bahan umpatan Ajrang !!!!)pakai ic sementara.tak buleyh cucuk duet.tapi bgus gak .sebab dgn hilangye kad sspn aku, so aku leh tutop terus akaun sspn.sebab tagune, elaun kerajaan da kasi.=))). beg ni aku gune sampai skang.thanks to my bestfren, cekgu fatin hanani yg tlg pilihkan beg ini.

2.pandangan kt beg tersebut :
mule mule aku suke beg ni.sebab nampak cool.pastu kale purle.tapi lama lama rase mcm cibai jerk..nape la aku pilih kale purple ni? takapelah selagi ko tak cari pasal ngan aku , aku ok jerk.

3.isi - isi
selalunye isi lappy lah usung dlm bus bile nak balek umah.memang bende wajib dlm beg ni lappy,wayar usb, mp3,camera digital, charger, kekadang letak gak hp dlm ni.purse.purse aku besar.sebab tu la aku letak kt dlm ni.tapi selalunye la kalo aku malas nak bawak beg banyak banyak bile balek umah every weekend, aku sumbat sume bende bende leceh pompuan dlm ni haa..segala make up, minyak kapak (wajeb) ,deadorant ke, perfume ke, contact lens ke..sume disumbat secara teratur dlm ni...ikut tempat sebenarnye...kalo balek cuti ..opkos ade segala tugasan..kalo nak p tempat tempat jauh mcm nak wat kajian org asli or kaji alam sekitar ke..sebotol mineral n tuala kecik adalah wajib..

4.tag kat sape sape ...

~Mason Maur Changan
~Syazleen Ellina
~Fatin Azlina
~Nurul Ain Zubaidah
~Nurul Fadheela
~Hans
~Acap
~Lukman Hakim
~Dan
~Yusnizam
~Yusof Firdaus

p/s : monkey aku (vince ) suh aku pomote die kat blog ni..die da gile glemer sebab ape.sebab die tapuas hati ngan pesaing die yg hebat si cekgu tuh. ni sume gara gara project o&o kt pesbuk tuh..erghhh~~

6 comments:

Yusof Firdaus said...

aku di tag???? apakah... terima kasih tuan rumah... :)

~miss nusafara~ said...

hehehe.. =)

code:shew said...

saya alert nih...! ahaha

fadhee said...

terima kasih kerana mentag aku....terharu ;)

Sern said...

hehehe..nape mason ditag??motifnyE?ehhehe..

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

baru alert~ +.+"