Followers

Sunday, January 2, 2011

hai cekgu !

salam.
hari ni update blog sempena tahun baru 2011 ! selamat 2011 !
hari ni aku da kembali ke kampus. masuk sem baru. belaja subjek baru. akan dapat pengetahuan dan pengalaman baru. baju baru. kasut baru. shawl baru. contact lens baru. sumenye baru lah.

hope tahun ni dapat jd lebih baek dari yg lepas. nak jadi lebih tabah menghadapi ujian dari Sang Pencipta. takmo cengeng cengeng dah. dah dewasa . umor 21. erghhh... akhirnya aku dewasa !! yahoo... tapi makin bertambah umur, makin banyak tanggungjawab..

aku ngah saket mata ni. geram. time nak masuk kuliah time tu gak la nak saket mata!! seksa kot. takpe ujian awal tahun ni..sabar je lah..tibe tibe kan, rase sunyi..rindu nak balik umah..hahaha...tak sampai bape jam, da ingat umah. huish. rasa mcm kejap je cuti. cepat cepat la januari berlalu..februari ade cuti..heeee...

ok.tu je kot.saje nak refresh blog ni. da bersedia nak sambung tugas sebagai guru pelatih ! aja aja fighting ellina sensei !

2 comments:

emy'n said...

camne result? hehe

~miss nusafara~ said...

esok baru dapat..ketaq lutut cek..heee~