Followers

Saturday, January 22, 2011

I Have A Dream =)

salam.
hai,hari ni mcm bese.malam malam weekend nih blogwalking.baca entry yg diupdate oleh blogger2 yg aku follow.(padahal assemen berlambak!) takpe.rileks dulu. kene hantar pas SBE nnti.hikhikhik.

seperti bese, aku akan singgah setiap blog yg da update. antara entry yg best aku baca kt blog kamal effendi nih. die cite pasal fav songs die. lebih kepada lagu lama.aku pun sama.lagu lama lg best sebenarnye. sebab bg aku lagu lama ada lirik yg best dan makna yg mendalam.kire dapat feel la bile dgr lgu tuh.tingat balik memori2 yg dulu2.

tapi ade 1 lagu yg aku selalu dgr.bukan selalu lah. tiap2 hari.sebelum tido.lagu ni aku anggap sbg pembakar semangat aku untuk teruskan hidup esok hari. earphone memang sentiasa lekat kt telinga. mp aku bwk sentiasa x kire lah g kelas ke.pasar mlm ke. da terbese dr kecik.dulu mase sek takde lagi mp3 ke, mp4 ke, mp ape ape lah..aku pakai walkman.haha.yg ade keset tuh. beli kaset woo. nk dgr lagu ni punye pasal.peminat setia.bile ayah tanye, aku jawab nak belaja english ayah. alasan mesti mau baek.mama yg kenalkan lagu ni kt aku.layan sampai skang~

nak tau lagu ape? haa klik kat sini.yg lagu ni version westlife punye tau.tapi kalo version aku nyanyi lagi best.haha! lagu ni mengingatkan aku kepada dream dream yg aku nak capai.(peliknye ayat! tunggang terbalik) bile dgr lagu nih. semangat nk capai angan2 (cite cite lah) semakin menebal. yess...allez allez !! (berusaha berusaha !!) yess i will cross the stream to make my dream come true!! see, bukan setakat manusia je yg boleh bg semangat or inspirasi, tapi lagu pon main peranan penting tau. selamat mendengar lagu fav anda !! =)


4 comments:

Kamal Effendi said...

Yang tu pon dalm list fevret saya juga. Quite motivational and inspirational.

Boleh jadik geng ahh :DD

~miss nusafara~ said...

yeah. we are geng ! =)

nelly said...

hehe . .
tajuk macam tajuk lagi I HAVE A DREAM by WESTLIFE ...
=)

~miss nusafara~ said...

nelly, haah..lagu fav tuh.hehehe