Followers

Thursday, January 6, 2011

tak sombong ok.


salam.
hari ni nak cakap pasal sombong. baru baru ni la kan, ramai org cakap aku sombong. aku sombong ke? aku rase aku tak sombong, maybe aku ni kurang bercakap sikit kot.tapi aku tak sombong. kalo tak caya, g tanya kawan baek aku.

tapi dalam ramai ramai orang yg ckp aku combong, azran pon cakap aku da sombong ngan die skang. huwaa..sedih..pehal lak aku nak sombong ngan die nih? maybe sebab kiteorg da lama x sembang kot. tu yg terasa mcm len mcm jek. tapi aku tak sombong. jgn risau.mungkin sebab aku buzy. jd x sempat nak tegur selalu. tapi selalu ingat dlm kepala. hee!

senang cite lah kan, jgn men tuduh melulu je. kenal dulu baru tau sape diri aku. aku tak delah mcm yg org len sangke. aku ok je. leh bg kerjasama. leh gurau senda. leh bg komitmen. leh masuk ngan sape sape je. kalo org tu gile gile lagi bagus. aku boleh menjadi pendengar yg setia dan boleh jd sorang kawan yg baek, insyaallah. kesimpulannya aku senang nak di wat kawan.

see, sume org nak tgkp pic ngan aku. mane ade aku sombong. miahaha~

sekian. ;-)

5 comments:

Penghuni Malam... said...

hahaha
ang sombong ka?
ish3
truk la sapa cop ang lagu tuh

Wahida Shukri said...

ntahnya
mana ada Ell sombong
Ell gedik je
kui2

~miss nusafara~ said...

ihsan : tu lah..memang sah org tu salah cop...haha

weyda : eh ko ni..senyap senyap ah..malu kalo org tau aku gedikk.hahaha

kyna said...

nice entri..
kina follow awk..
follow balik ok... :)

~miss nusafara~ said...

tq kina. i alreday followed u =)